Zonnepanelen Kopen

Koop zonnepanelen

Vroeger moest je ingenieur zijn om zonnepanelen aan te schaffen. Nu, met de komst van zonne-energiekits, kan iedereen thuis zijn eigen zonnepaneel maken.

Zonne-energiesystemen (ook wel "PV-systemen" genoemd) gebruiken de zonnestralen om elektriciteit te produceren, die vervolgens kan worden gebruikt om huishoudelijke apparaten, lampen en andere apparaten van stroom te voorzien. De zon is vrij en overvloedig en wordt in bijna alle aspecten van het leven gebruikt. Met een beetje kennis en moeite kan iedereen een eenvoudig zonnepaneel bouwen om energie voor je huis op te wekken.

Zonnecellen, of fotovoltaïsche cellen, worden in zonnepanelen gebruikt om zonlicht te absorberen en om te zetten in bruikbare energie. Zonnecellen bestaan ​​uit silicium, een element dat overvloedig voorkomt in de aardkorst, en boor. Door deze combinatie ontstaat het silicium- en boorkristal, dat de zonnecel wordt.

Zonnecellen zijn verkrijgbaar in verschillende vormen, maten en diktes. De meeste zonnecellen zijn ontworpen om een ​​specifieke vierkante behuizing te hebben, een module genaamd. Elke module is opgebouwd uit vele zonnecellen en fotovoltaïsche cellen. Modules bevatten ook draden, connectoren, bedrading en andere accessoires om de installatie van het systeem te vergemakkelijken.

Om zonnepanelen te plaatsen, moet de huiseigenaar weten hoe hij de modules met elkaar moet verbinden. Als er geen elektricien beschikbaar is, kunt u het beste de instructies gebruiken die bij elke zonne-energiekit worden geleverd. Als een van deze richtlijnen niet goed wordt opgevolgd, kan het plaatsen van zonnepanelen ernstige schade aan de modules veroorzaken, waardoor de panelen mogelijk geen elektriciteit produceren.

Met al het geld dat wordt bespaard door zonnepanelen te hebben, kan de energierekening van het huis zelfs met enkele honderden dollars per maand worden verlaagd. Wanneer een huiseigenaar zonnepanelen installeert, helpt hij of zij ook het milieu door de hoeveelheid opgewekte elektriciteit door het energiebedrijf te verminderen. Een zonnesysteem neemt minder ruimte in beslag dan een conventioneel systeem en vraagt ​​ook minder onderhoud.

In de meeste gevallen kunnen de stroombehoeften van een huis voldoen aan hun stroomvereisten met weinig of geen extra elektriciteitsverbruik. Bovendien kunnen veel huiseigenaren groene energiekredieten en belastingverminderingen krijgen voor het installeren van zonnestroomsystemen in hun huis. Daarnaast zijn er verschillende belastingvoordelen beschikbaar voor degenen die hun eigen zonne-energiesystemen installeren.

De kosten om zonne-energiekits te kopen, lopen sterk uiteen. Kits variëren van een paar honderd tot enkele duizenden dollars.

Zonne-energiekits worden meestal geleverd met volledige instructies, waarmee de huiseigenaar het systeem eenvoudig zelf kan installeren. Als een huiseigenaar het echter niet prettig vindt om dit alleen te doen, kan hij een professional zoeken om het systeem voor hem te installeren.

Een ding dat moet worden gedaan voordat een huiseigenaar zonnepanelen in zijn huis kan installeren, is om een ​​erkende elektricien te vinden die de juiste training heeft om dit te doen. Veel staten eisen dat erkende elektriciens een vergunning hebben en verzekerd zijn. om residentiële installatie van zonnesystemen te doen, hoewel sommige staten alleen bevoegde technici nodig hebben om systemen te installeren.

De kosten voor de aanschaf van zonnestroomkits zijn grotendeels afhankelijk van waar het systeem wordt geïnstalleerd, aangezien de installatie meestal moeilijker is in gebieden met hogere temperaturen. De meeste zonne-energiesnelheden zijn lager in koudere klimaten, waardoor de kosten voor zonne-energie lager zijn. In regio's met hogere temperaturen en hogere stroombehoeften zijn de kosten doorgaans veel hoger. Zonne-energiesystemen kunnen echter nog steeds tegen detailhandelsprijzen worden gekocht, hoewel ze over het algemeen duurder zijn dan wanneer ze via een dealer worden gekocht.

Het is ook belangrijk op te merken dat zonne-energiekits geen batterijen bevatten om overtollige energie op te slaan die door de panelen wordt geproduceerd. Deze batterijen zijn nodig zodra de zon ondergaat, en het kan nodig zijn om de overtollige energie in de batterijen op te slaan tot de volgende dag.

De meeste zonne-energiekits bevatten gedetailleerde instructies voor het opslaan van de energie die overdag en 's nachts wordt geproduceerd. Het kan nodig zijn om dit overtollige vermogen op te slaan in batterijen voor gebruik 's nachts. Bij het opslaan van energie raden deze sets het gebruik van natriumhydroxidekristallen of natriumhydroxidebatterijen aan.