Website Beveiligen WordPress

Beveiligde WordPress - Hoe u uw website veilig houdt

Uw WordPress-blog beschermen tegen hackers is meer dan het bouwen van een stevige bakstenen muur. Het is meer een gewone gewoonte. In dit artikel leert u hoe u uw WordPress-blog beveiligt tegen kwaadwillende hackergroepen.

Wat zijn de beste manieren om uw Website Secure WordPress-blog te beveiligen? Het allereerste dat u moet doen, is een betrouwbare hostingservice installeren met goede beveiligingsmaatregelen. Dit zorgt ervoor dat u zich geen zorgen hoeft te maken dat hackers toegang krijgen tot uw blog. U moet een softwareprogramma installeren dat uw beveiligingsinstellingen beschermt, zoals het inlogwachtwoord en beveiligingscodes.

Nadat uw beveiligingsinstellingen zijn geconfigureerd, zorgt u ervoor dat ze correct worden gehandhaafd door de configuratie van uw website up-to-date te houden. Vergeet niet om tijdelijke internetbestanden te verwijderen als u ze niet meer gebruikt. Dit soort bestanden zijn gemakkelijke doelwitten voor hackers, dus pas op dat u ze niet op uw computer achterlaat.

Zorg ervoor dat u de juiste gebruikersnaam en wachtwoord invoert wanneer u zich aanmeldt bij uw account. Gebruik nooit cijfers of speciale tekens in uw gebruikersnaam en wachtwoord. Vergeet niet om ze vaak te wijzigen, zodat u niet kunt worden misleid om uw wachtwoord te onthullen. Bewaar geen andere informatie op uw computer, zoals creditcardnummers, bankrekeningnummers of burgerservicenummers. Al deze informatie is een gemakkelijk doelwit voor hackers en andere onfrisse karakters.

Gebruik niet uw favoriete sociale netwerk voor uw gebruikersnaam en wachtwoord. Gebruik indien mogelijk een gebruikersnaam en wachtwoord die uniek zijn voor u en niet die van uw vrienden. Gebruik niets dat gemakkelijk kan worden geraden door een aanvaller. Zorg ervoor dat u uw wachtwoord regelmatig wijzigt. Dit maakt het voor iedereen moeilijker om uw wachtwoord te raden en toegang te krijgen tot uw account.

Zorg ervoor dat u uw wachtwoorden vaak wijzigt. Als u uw wachtwoord regelmatig wijzigt, hebben hackers minder tijd om uw oude wachtwoord te achterhalen. U moet ook onthouden om uw wachtwoord elke keer dat u inlogt op uw account te wijzigen.

Er zijn veel verschillende manieren om uw wachtwoord moeilijk te raden te maken. U kunt iets kiezen dat u gemakkelijk kunt onthouden en dit dan vaak wijzigen. Als uw wachtwoord bijvoorbeeld 'qwerty' is, kunt u 'qwertyX' als wachtwoord gebruiken.

Geef uw gevoelige informatie niet weg in het "over" -gedeelte van uw website. Het beveiligingsgedeelte van uw gedeelte Over de website mag nooit openbaar worden gemaakt. Hackers hebben daar veel informatie beschikbaar die ze kunnen gebruiken om toegang te krijgen tot uw account.

Maak in plaats daarvan uw wachtwoord en andere gevoelige informatie erg moeilijk te raden. Als u het zich kunt veroorloven, wijzig dan uw wachtwoord om de dertig dagen of zo. Zo kunt u voorkomen dat iemand uw accountgegevens in handen krijgt.

Maak uw wachtwoord nooit te lang of te complex. Je wilt niet dat hackers gemakkelijk zonder veel moeite kunnen inbreken. Hackers breken graag in op zwakke wachtwoorden en maken ze zo moeilijk mogelijk te raden. Dit is een van de meest voorkomende redenen waarom mensen hun accounts kwijtraken.

Maak uw wachtwoorden niet te kort. U kunt cijfers, letters, speciale tekens en andere dingen gebruiken om uw wachtwoorden nog moeilijker te kraken. Het is veel beter om uw wachtwoord iets langer te maken dan het in werkelijkheid is.

Maak het niet moeilijk om te raden door spaties, speciale tekens of een ander teken op te nemen waardoor het moeilijker te lezen is. Gebruik cijfers, letters en cijfers of letters in dezelfde volgorde. Als u ze op de juiste manier gebruikt, zal uw wachtwoord moeilijk te raden zijn. Gebruik geen spaties en andere tekens, tenzij het echt moet.

Gebruik uw gebruikersnaam en wachtwoord niet in e-mails. Het is niet voldoende om uw website te beveiligen. Maak het lezen erg moeilijk.