4 Soorten Asbest Consulting Oplossingen

Volgens het Amerikaanse Environmental Protection Agency (EPA), zijn er vier soorten asbest consulting-oplossingen: die zijn ontworpen en geïmplementeerd door asbest bedrijven en degenen die zijn ontworpen en uitgevoerd door asbest getroffen mensen of organisaties. Er zijn ook producten die zijn ontworpen voor gebruik als een materiaal ter vervanging van asbest worden gebracht.

Oplossingen Asbestadvies

De mensen die zijn getroffen door asbest overleg oplossingen worden aangeduid als Asbest-verantwoordelijke individuen (ARTI) en de consultants, die zorgen voor asbest consulting-oplossingen, worden aangeduid als asbest Consultants (ACC). Het is daarom belangrijk voor iedereen om te leren over de kenmerken van elk type consulting oplossing, die hen zal helpen bepalen welke degene die ze moet gebruiken.

De dienstverlening van asbest Consultants: Asbest-verantwoordelijke personen (ARTI), die zijn gediagnosticeerd met asbestose, evenals hun families, ontvangen van de diensten van een asbest consultant. Deze consultants zijn gekozen op basis van de kenmerken van de ziekte, zoals als de blootstelling van de persoon aan asbest was gerelateerd aan een industrie, beroep, gebouw of in de fabriek, als de persoon die leed aan een chronische longziekte of chronische obstructieve longziekte, of als de persoon heeft mesothelioom. Bovendien kunnen deze adviseurs ook de situatie te beoordelen volgens de Asbestos Management Plan (AMP), die werd ontwikkeld door een gekwalificeerde asbest consultant.

Asbest-verantwoordelijke individuen die zich zorgen maken over de mogelijke gevaren van asbest en de mogelijke verontreiniging van de hulp krijgen milieu van producten die zijn ontworpen om te worden gebruikt als een: Producten die zijn ontworpen om te worden gebruikt als materiaal in plaats van asbest te worden gelegd materiaal ter vervanging van asbest worden gebracht. Ze zijn ontworpen om mensen in staat te stellen werkzaamheden veilig uit te voeren, zoals afstoffen, vegen, harken, mulchen, schilderen, schoonmaken, opruimen, de sluiting, of bouwmaterialen. Bovendien zijn deze producten die speciaal vervaardigde lage niveaus van asbest besmetting, en zijn gemakkelijk aan te brengen en te verwijderen.

Producten die zijn ontworpen voor gebruik als een materiaal ter vervanging van asbest te stellen, worden bereid door speciaal getrainde technici asbest. Producten die worden bereid door een asbest-technicus kan gemakkelijk worden gereinigd en geplaatst in een goed afgesloten container, zodat individuen om hun dagelijkse activiteiten voort te zetten. Dergelijke producten hebben lage niveaus van asbest besmetting en dus zij geen gevaar voor het milieu.

Product Safety Statements: Producten die worden bereid door een asbest technicus of asbest consultant kan niet worden gecertificeerd als "veilig", aldus de Food and Drug Administration (FDA) regelgeving. Echter, sommige producten van deze bedrijven voeren nog steeds zo'n certificeringen; die aantonen dat het product vrij is van gevaren die gezondheidsproblemen aan de gebruikers zou kunnen veroorzaken. Daarom moeten de mensen alleen die producten die deze certificeringen, die kunnen bestaan ​​uit The Health Safety Code, die kan worden gevonden op sommige producten te dragen aan te schaffen.

Producten die worden bereid voor gebruik als een materiaal ter vervanging van asbest te zetten zijn kant-en-klare producten die de veiligheid van de gebruiker te garanderen. Deze producten worden vervaardigd in overeenstemming met de regels die nodig zijn door de Occupational Safety and Health Administration (OSHA). Bovendien zijn deze producten zijn verkrijgbaar in gespecialiseerde winkels.

Milieu-gerelateerde Consulting Solutions: Producten die bereid zijn om te worden gebruikt als materiaal in plaats van asbest te worden gelegd worden toegepast in een niet-giftig en niet-gevaarlijke weg. Ze bevatten geen chemische stoffen die zou kunnen blijken schadelijk zijn voor het milieu bevatten. Asbest-verantwoordelijke individuen ook profiteren van deze producten, omdat het noodzakelijk is voor hen om de OSHA regelgeving die werden ingevoerd om het milieu te beschermen tegen de risico's van het gebruik van asbest te beschermen volgen.

Environmental consulting oplossingen zijn niet gevaarlijk volgens de voorschriften OSHA. Het is veilig voor alle omgevingen. Daarom zullen deze producten helpen zorgen voor de veiligheid van de gebruiker, terwijl ze werken in elke omgeving, met inbegrip van outdoor en indoor omgevingen.

Producten die bereid zijn om te worden gebruikt als materiaal in plaats van asbest worden gebracht bleken geen bijwerkingen op individuen worden blootgesteld aan gevaarlijke omstandigheden niet. Het verspreidt zich alleen de risico's voor het milieu bij onjuist gebruik. Zo kan-Asbest opgeleide consultants worden gebruikt om de risico's te evalueren en te bepalen hoe om deze te verminderen.

Asbestose Consulting Solutions: Degenen raadplegen producten die bereid zijn om te worden gebruikt als materiaal in plaats van asbest worden gebracht zijn geschikt voor onderzoek, ontwikkeling, het verzamelen van gegevens, en testen. -Asbest Responsified personen moeten een asbest adviseur te raadplegen wanneer ze informatie over de geschiedenis van een bepaalde voorziening of project nodig, om de toestand te evalueren voordat de bouw of opnieuw de bouw begint. of wanneer er een potentieel van herhaling.