Gebruik van luchtmetingen in uw bedrijf om uw luchtkwaliteit binnenshuis te verbeteren

Veel commerciële of industriële gebouwen hebben luchtmeetsystemen. Deze metingen zijn essentieel om te bepalen of iemand binnen mag. Het is ook essentieel om ervoor te zorgen dat het gebouw veilig, schoon en vrij van mogelijke gevaren is.

Luchtmetingen

Als u manager bent bij een van de bedrijven die een luchtmeetsysteem hebben geïnstalleerd, is het belangrijk dat u begrijpt hoe deze metingen werken en wat ze gaan doen om uw binnenluchtkwaliteit te verbeteren. Allereerst moet u weten hoe u de metingen moet gebruiken en hoe ze zullen worden gebruikt. U moet ook weten hoe u deze metingen kunt krijgen.

Het eerste dat u moet doen als u metingen heeft, is praten met uw werknemers. Ontdek wat ze denken. Wat zijn de gebieden waar ze denken dat de lucht het meest vervuild is? Deze metingen kunnen worden gebruikt om te bepalen waar de meeste vervuiling zich bevindt. Ze kunnen ook worden gebruikt om te bepalen waar u de filters, luchtfilters en luchtkanalen wilt plaatsen om de hoeveelheid vervuilende stoffen die in uw gebouw worden toegelaten te verminderen.

Vervolgens moet u beslissen welk type lucht u nodig heeft. Als uw gebouw een structuur met meerdere verdiepingen heeft, dan wilt u weten hoeveel voet verticale afstand en horizontale afstand u wilt laten meten. Als uw gebouw een eenvoudige structuur is, wilt u misschien niets anders meten.

Als u nu eenmaal weet wat voor soort metingen u wilt hebben, moet u de metingen vinden. U vindt deze metingen op uw kantoor, op de website van uw bedrijf, in het medewerkershandboek of op een andere plaats waar uw medewerkers ze kunnen vinden. Zorg ervoor dat de metingen worden gepost, zodat medewerkers weten waar ze heen moeten als ze meer over de metingen willen weten.

Vindt u de metingen die u nodig heeft niet, dan moet u uw medewerkers bellen en hen laten weten waar ze de metingen kunnen krijgen. Wacht niet tot ze al aan het werk zijn om het ze te vertellen. Als ze eenmaal weten waar ze heen moeten, zullen ze blij zijn dat ze hebben gebeld.

Nadat u uw werknemers de afmetingen heeft gegeven die ze nodig hebben, moet u ervoor zorgen dat u ze installeert. U kunt dit zelf doen, of u kunt iemand inhuren om ze te installeren. Hoe dan ook, u moet ervoor zorgen dat u dit correct doet.

U moet weten dat luchtmetingen een enorm voordeel voor uw bedrijf kunnen zijn. U kunt ze gebruiken om te bepalen of u al dan niet mensen aanneemt, of u nieuwe werknemers moet aannemen, en of u meer over uw werknemers moet weten. Als u ervoor zorgt dat uw metingen kloppen, dan zijn ze van onschatbare waarde voor uw bedrijf.