Smoking Kopen

Kan Je Rookt Als Je Trouwen?

Een van de slechtste beslissingen die je kunt maken bij het kopen van een trouwjurk is om te roken tijdens de bruiloft. Het lijkt misschien een heel onschuldig beslissing, maar het heeft de potentie om uw gehele uitstraling verpesten! Je bent misschien geneigd om gewoon halen uw normale sigaret en rook een trekje, maar dit zal ertoe leiden dat u om te eindigen met een ongelijke hals. Het zal ook een lichte veroorzaken op je gezicht, waardoor het lijkt groter dan het eigenlijk is.

De meeste mensen die roken als ze op een functie neiging om zeer zenuwachtig, bijna als hun hersenen bevriezen. Dit zorgt ervoor dat ze flappen grappen dat ze nooit aan gedacht hebben voordat ze werden gevraagd. Niet alleen doen ze niet begrijpen wat ze zeggen, maar het zal lastig lijken. Wilt u ervoor zorgen dat u er geweldig uitzien op je trouwdag, niet roken.

Roken terwijl in een menigte echt van je look kan zetten. Als u rookt en plotseling lopen in iemand, zal uw eerste instinct zijn om weg te lopen van die persoon zo snel mogelijk. Dit lijkt misschien een goed idee in eerste instantie, maar in werkelijkheid is het niet.

Zult u in staat om te leven met die persoon? Zou je willen dat iemand anders te praten als je al goed hebben gekregen met iemand?

Zal je uiteindelijk waardoor iemand anders om de grote dag missen omdat je te veel gerookt? Sommige mensen hebben zelfs eindigden met de bruiloft te annuleren! Dit kan een echte spelbreker zijn.

Het belangrijkste om te onthouden is dat je niet wilt leiden tot andere mensen om veel geld te verliezen. Het is veel beter om gewoon rook thuis en laten vervolgens voor de ceremonie schoon.

Natuurlijk, je moet proberen en plan uw ceremonie, zodat u kunt onderscheiden van de rest van de menigte, maar als je gaat om deze roken regels te gebruiken om u te helpen, zul je zelf moeten doen een groot plezier. Je zult in staat om te trouwen zonder dat een totale freak. Je moet deze regels als leidraad te gebruiken wanneer u uw bruiloft te plannen.

Roken tijdens de receptie is volkomen aanvaardbaar. Het hoeft niet om uw gehele bruiloft verpesten, maar het moet geen optie zijn. Het probleem zal proberen te achterhalen waar om een ​​sigaret te vinden.