Reparatie van Uw PC Jezelf Of Moet Je Het laten Repareren?

Als u een IT-professional, is het onvermijdelijk dat je zal moeten reparaties aan uw PC of laptop te maken. Deze dagen is het moeilijk om bedrijven die dit soort werk te doen vinden; Vandaar dat, wanneer u probeert om uw pc gerepareerd in persoon, moet je weten dat je niet alleen bent.

Reparaties Pc

De meeste apparaten, maakt niet uit hoe hard we ook proberen, nog steeds een reparatiedienst nodig op een bepaald punt. Als IT-professional die zich bezighoudt met dit soort situaties op een dagelijkse basis, ik heb een paar trucs die ik gebruik om ervoor te zorgen dat ik een redelijke schatting van hoeveel het gaat kosten om mijn PC vast en weer up and running kan maken. In dit artikel zal ik de eerste drie dingen die u moet overwegen bij het maken van reparaties aan uw computer te bespreken.

Ten eerste, ik probeer altijd om te bepalen hoeveel van deze reparaties mijn toestel zal hebben. Soms apparaten moeten zo slecht dat ik niet eens naar de stap van het bepalen hoeveel het er zijn worden gerepareerd. Er zijn momenten waarop er zijn vele problemen die kunnen worden toegeschreven aan de verschillende problemen met de hardware. Toen ik dit soort onderzoek te doen, zal ik meestal ontdekken dat het probleem zou kunnen zo simpel zijn als een USB-poort.

Ten tweede, moet je proberen om de hardware problemen op te lossen voordat u probeert de software problemen aan te pakken. Het zal meestal beter werken voor u als u de belangrijkste reden kunnen identificeren voor het probleem voordat u het aan te pakken. Dit is belangrijk omdat soms software zal niet in staat zijn om het probleem op te lossen; Als dat het geval is, is de enige oplossing is om de PC te upgraden.

Ten derde, proberen uit te vinden wat voor soort probleem dat uw computer ondervindt door te kijken naar de werkelijke hardware. Dit is vooral belangrijk als je wat gedrag dat uit lijkt van de gewone dat niet lijkt verband te houden met alles wat hardware gerelateerde merken.

Nu we weten wat te zoeken als het gaat om het herstellen van pc's, laten we praten over hoe om te gaan over. Er zijn een paar verschillende manieren om een ​​pc vast te stellen dat je niet van zou hebben gedacht en hier zijn enkele van de meest voorkomende:

Ten eerste is er het type van de reparaties die u zelf kunt doen om een ​​PC en er zijn verschillende soorten van tools die u kunt gebruiken om dit te bereiken. De meest eenvoudige reparatie methode heet "cold boot reparatie" en het in feite gaat om het krijgen van uw pc om juist op te starten en het krijgen van het correct te laten werken.

Ten tweede, de tweede methode voor het repareren van een pc "quick fix", die gaat krijgen van uw pc snel aan de slag nadat u de PC ontvangt voor reparatie. Dit zou kunnen inhouden vaststelling van hardware problemen en ook software kwesties, zoals een virus.

Ten slotte is de derde methode voor het repareren van een PC is "hot fix" wat inhoudt het verhuren van uw PC helemaal doorlopen zijn volledige software lading. Dit stelt u in staat om zich te ontdoen van alle hardware problemen die aanwezig kunnen zijn te krijgen.

Als het gaat om handmatige reparaties, ze zijn vrij eenvoudig. U vervangt gewoon welk deel is beschadigd en start uw computer en laat hem om goed te werken.

Het probleem met handmatige reparaties is dat je een beroep moeten doen op een checklist en een handleiding op uw pc op te lossen. Dus je zou kunnen hebben om wat tijd te doen van uw onderzoek voordat je in staat om de juiste onderdelen te vinden zodat vervangen.

Ik ben niet zeker of er nog een vierde manier om uw computer reparaties doen, maar als die er is, ik heb nog om het te vinden. Echter, als je het gevoel dat je meer hulp bij dit proces nodig heeft, dan is hier een link naar mijn artikel "Quick Guide To Computer Reparatie - Part 1".