Wat is de asbestose-inventaris?

Als u is verteld om geen bouwwerkzaamheden in het gebied te doen omdat u mogelijk wordt blootgesteld aan asbest, vraagt ​​u zich misschien af ​​of u een asbestinventarisatie op uw eigendom moet laten uitvoeren. Dit type inventarisatie wordt ook wel een asbestrapport genoemd. Via een inventarisatie wordt nagegaan of er asbestsoorten in uw gebouw aanwezig zijn, en zo ja, welk type het is. Een rapport wordt ook gebruikt om te weten welke voorzorgsmaatregelen u moet nemen bij het omgaan met asbesthoudende producten. Hier leest u wat een inventaris is en hoe deze uw gezondheid kan helpen beschermen.

Asbestinventaris. Over het algemeen is er een wettelijke vereiste dat een asbestinventaris moet worden voltooid voordat er bouwwerkzaamheden aan een constructie of gebouw worden uitgevoerd. Dit geldt alleen voor constructies gebouwd vóór 1994.

Een inventarisatie dient de aanwezigheid van verschillende soorten asbest in een bouwwerk of gebouw te inventariseren en in kaart te brengen. Een inventarisatie moet ook eventuele aanbevelingen voor asbestbescherming bevatten die u zelf kunt nemen. Uw inventaris moet u bijvoorbeeld vertellen wat uw risico is bij het inademen van asbest. Het moet u ook informatie geven over de risico's van blootstelling door zaken als plafondtegels, vloerkleden, behang, enz.

De asbestose-inventaris zal u ook vertellen welke soorten werknemers het meest waarschijnlijk worden blootgesteld aan asbest. Dit is meestal gebaseerd op de hoeveelheid tijd die u in het gebouw doorbrengt en waar u veel tijd doorbrengt. Als u bijvoorbeeld veel tijd op de trappen van een gebouw doorbrengt, loopt u een grotere kans om aan asbest te worden blootgesteld. Aan de andere kant, als je in een fabriek werkt, heb je minder kans om aan asbest te worden blootgesteld.

De asbestose-inventaris moet u ook vertellen welke soorten bouwmaterialen u gebruikt. Werk je bijvoorbeeld met veel vloerbedekking, dan loop je meer kans op asbest dan iemand die met triplex of karton werkt. Als u vinyl of polyethyleen isolatie gebruikt, is de kans kleiner dat u wordt blootgesteld aan asbest dan iemand die met glasvezel werkt.

De Asbestose Inventaris kan u ook vertellen welke soorten chemicaliën u in het gebouw gebruikt. Zaken als verfverdunners, vloerverven en dakbedekkingteer moeten op hun aanwezigheid worden getest. en verwijderd uit het gebouw zodat ze niet in uw lichaam kunnen komen.

Ten slotte moet de Asbestose Inventaris u ook vertellen wat de huidige gezondheidstoestand is van de mensen die in het gebouw werken. Als u bijvoorbeeld met kinderen werkt, moet u weten of uw werknemers een hoog risico lopen op asbestose. Dit kan helpen bepalen of ze aanvullende bescherming nodig hebben of niet.

Inventariseren kan uw gezondheid en uw bedrijf helpen beschermen. Als u betrokken bent bij de bouw of overweegt een bedrijf in de omgeving te starten, moet u overwegen er een te laten doen om ervoor te zorgen dat u er alles aan doet om uzelf en uw werknemers te beschermen tegen deze potentieel gevaarlijke stof. Het laatste dat u wilt, is een baan beginnen en er later achter komen dat u zich blootstelt aan asbestose.

Mogelijk kunt u ook gratis een asbestinventaris krijgen als u werkt met een bedrijf dat voor dit doel is goedgekeurd door de EPA of een andere nationale organisatie. Om zeker te zijn, moet u echter betalen voor een betaald rapport van de organisatie waarmee u samenwerkt.

De asbestose-inventaris lijkt misschien een ingewikkeld proces, maar dat is het echt niet. U moet zich alleen bewust zijn van de verschillende manieren waarop uw gebouw asbest kan bevatten en vervolgens letten op tekenen van asbestose bij uw werknemers.

Dus de volgende keer dat u tekenen van asbestose bij uw werknemers ziet, bel dan een bedrijf om een ​​asbestose-inventaris op te vragen om er zeker van te zijn dat er geen gevaren zijn in het gebied. Er zijn veel gratis exemplaren beschikbaar, maar ze kunnen vaak misleidend zijn omdat ze u niet vertellen over de verschillende factoren die van invloed zijn op de hoeveelheid asbest waaraan uw werknemers kunnen worden blootgesteld.

Klinkerwerken Review - Een overzicht van "The Clinker Works"

klinkerwerken is een verhaal van een jonge man die leeft onder de naam John, die in het bos leeft en niets anders te doen heeft dan spelen en jagen met andere kinderen. Op een dag krijgt hij een bericht van zijn moeder dat het huis waarin hij woont moet worden afgebroken, omdat het te koop zal zijn. Hij gaat op eigen gelegenheid op zoek naar het huis, maar ontmoet uiteindelijk een oude man die ooit zijn leraar was. Samen werken ze samen om hun eerste taak te voltooien en het huis op te ruimen.

Helaas, terwijl de twee het Klinkerwerken-project afronden, worden ze geconfronteerd met een reeks problemen. Het huis is spookt en de vader van de oude man is in een vampier veranderd, waardoor ze nog meer gevaar lopen dan voorheen.

Bij het begin van de klinkerwerken is het belangrijk om te onthouden dat dit boek alles gaat over wat er gebeurt als een kind een moeilijk project gaat voltooien. Er is een speciaal persoon voor nodig om een ​​moeilijke taak te volbrengen, en het boek laat zien dat dit geen kind is dat gewoon iets wil maken. Er zijn momenten dat kinderen problemen zullen hebben op school, maar we moeten altijd onthouden dat deze problemen kunnen worden opgelost door middel van studie en oefening. Dit is geen verhaal over een gemakkelijke taak die door iedereen kan worden gedaan. Het is een verhaal over een kind dat bereid is zijn angsten onder ogen te zien en een uitdaging aan te gaan.

De auteur, Michael Connelly, weet hoe belangrijk dit verhaal is voor de toekomst van de VS. Nadat het verhaal is afgelopen, vragen we ons af waar de Verenigde Staten naartoe gaan. We vragen ons ook af of het huis van Clinker Works ooit een realiteit zal worden. Het heeft immers jaren geduurd voordat het project zover is gekomen, en het zal nog langer duren voordat het werkelijkheid wordt.

Het meest interessante van dit boek is echter dat het over iets gaat dat echt mogelijk is. We weten dat het huis Clinker Works mogelijk is, maar niemand anders doet het. We weten misschien dat de mensen die erin wonen in staat zijn om het te doen, maar niemand anders doet het. Om dit verhaal waar te maken, moeten we geloven dat deze mensen capabel zijn. van het volbrengen van een moeilijke taak. De enige manier om ons ervan te overtuigen dat deze mensen in staat zijn, is door te laten zien dat ze het kunnen voltooien.

Het is aan ons om onszelf ervan te overtuigen dat het Clinker Works-huis een geweldig huis gaat worden. of dat het gevaarlijk gaat worden. We moeten kiezen of we bereid zijn ons gesprek onze weg naar de toekomst te bewandelen.