Partyband

ACE Superhero Rock Band - Een ervaring die je niet wilt vergeten

ACE Superhero Rock Band, gegarandeerd een succes voor uw feestentertainment, is een steeds groeiend team van getalenteerde muziekprofessionals wiens brede muzikale repertoire gegarandeerd alle leeftijdsgroepen de hele nacht zal vermaken. ACE Superhero Rock Band speelt voor alle leeftijden en wordt compleet geleverd met muziek uit alle genres, variƫrend van Beach en Motown tot Top 40s, pop, rock, rap, hiphop, country en jazzstandaarden. ACE Superhero Rock Band bevat muziek van muzieksupersterren als: Paul McCartney, George Harrison, Elton John, Roy Clark, Muddy Waters, Chuck Berry, Eddie Vedder, The Rolling Stones, John Entwistle, Elvis Presley, Bob Marley, Billy Joel, Metallica , Elton John, AC / DC, The Black Eyed Peas, Pearl Jam, Guns n Roses en vele anderen. ACE Superhero Rock Band heeft ook een unieke set vooraf geladen nummers die zijn geprogrammeerd om te spelen wanneer de gasten arriveren.

ACE Superhero Rock Band wordt geleverd met een volledig videopakket dat ook live videobeelden bevat van de band in actie en een interactieve dvd waarop de bandleden met fans chatten terwijl ze hun favoriete liedjes uitvoeren. Deze unieke manier van omgaan met de fans van de band geeft je een unieke en persoonlijke ervaring. ACE Superhero Rock Band heeft ook een "live vanaf het podium" -functie, waarmee je de band op het podium van dichtbij kunt bekijken.

U kunt tegen een extra vergoeding ook een live-dj, een speciale gast-dj of een gast-dj aanvragen. Er zijn aparte kosten verbonden aan het hebben van een aangepaste DJ die voor u is ingesteld. Alle drie deze speciale pakketten zijn beschikbaar. Ze kosten wel extra, maar er zijn talloze kortingen te vinden als je rondkijkt naar een lidmaatschap voor een kortingsfeestje. Hoe meer u betaalt, hoe beter de prijs die u krijgt.

Om ervoor te zorgen dat alle partybandleden genieten van hun ervaring, hebben ze een partybus die volledig gevuld is met ijs, snacks, frisdrank en energiedrankjes. Ze hebben een grote opbergkast gevuld met de nieuwste feestmemorabilia, waaronder feestmutsen, T-shirts, ballonnen, spandoeken en tafelkleden. Er is ook een kamer in de bus gevuld met tijdschriften waar de band doorheen kan kijken als ze zich vervelen tijdens hun reizen naar de locatie.

Als je de band naar je eigen huis wilt brengen, worden al je andere feestartikelen door de band geleverd en bij je lidmaatschap inbegrepen. Er zijn cd-spelers, microfoons, drums, een geluidssysteem, gitaar, keyboards, draaitafels en microfoons, cd-hoesjes en een standaard voor versterkers. Een dvd-speler is ook beschikbaar voor de band en hun gasten om naar te kijken terwijl ze hun favoriete muziek afspelen. De meeste locaties hebben ook een cd en een mixer als je een audiosysteem gebruikt om de nummers af te spelen.

Met alle apparatuur hoeft u niet eens een cateraar in te huren. De ACE Superhero Rock Band heeft een DJ die bij je thuis of bedrijf komt en je apparatuur zo instelt dat je direct aan de slag kunt. ACE Party Bus Services biedt alles wat u nodig heeft.