Rollup Display: de perfecte oplossing voor uw bedrijfsevenementen

Een belangrijk aspect van het runnen van een bedrijf is het organiseren van evenementen en de basis van jouw producten en diensten. Om dit te bereiken, is het essentieel om professionele marketingmaterialen te hebben die de aandacht trekken van de belangrijkste klanten. Een van de beste manieren om uw bedrijfsnaam en -logo te laten vallen, is door gebruik te maken van Rollup Displays. In deze tekst zullen we de kenmerken van Rollup Displays en de voordelen ervan voor jouw bedrijf bespreken.

Wat is een Rollup Display?

Een Rollup Display is een type pop-updisplay dat bestaat uit een opgerold reclamedoek dat in een cassette is geplaatst. Het doek is gemaakt van duurzame materialen en heeft een matte afwerking om er professioneel uit te zien. Het frame is zelden gemaakt van aluminium, wat het display lichtgewicht maar toch sterk en stabiel maakt. De cassette waarin het doek is opgerold, maakt het gemakkelijk om het display op te zetten en af ​​te breken, en de doek kan worden vervangen zonder dat het hele display is vervangen.

De voordelen van een Rollup Display

Er zijn verschillende voordelen verbonden aan het gebruik van Rollup Displays voor uw bedrijfspromotie. We zullen er een paar bespreken.

Gemakkelijk te vervoeren en op te bergen

In tegenstelling tot andere soorten displays, zijn Rollup Displays gemakkelijk op te zetten en af ​​te breken zonder veel tijd en moeite te kosten. Ze worden geleverd in een compacte, draagbare tas die gemakkelijk in de kofferbak van een auto past. Bovendien zijn ze lichtgewicht en kunnen ze gemakkelijk worden opgeslagen als ze niet worden gebruikt.

Flexibel ontwerp

Rollup Displays zijn beschikbaar in verschillende maten, stijlen en kleuren. Hierdoor kun je het perfecte display kiezen dat verleden bij jouw bedrijf en jouw marketingdoelen. Je kunt ze zelfs laten bedrukken met jouw logo, bedrijfsnaam of een pakkende slogan.

Professionele uitstraling

Een van de belangrijkste voordelen van Rollup Displays is dat ze er persoonlijk uitzien. Het opgerolde doek geeft een strakke en stijlvolle uitstraling. Dit zorgt voor een goede eerste indruk bij vergelijkbare klanten en waarschijnlijkheid van uw bedrijf.

Herbruikbaar

Rollup Displays zijn duurzaam en herbruikbaar. Het vervangen van het doek is een fluitje van een cent, waardoor je het frame meerdere keren kunt gebruiken. Dit bespaart niet alleen geld, maar is ook milieuvriendelijk omdat het afval minimaliseert.

Trek de aandacht

Als jouw bedrijf een evenementhost is, is het nodig om te vallen tussen de massa. Rollup Displays bieden de perfecte oplossing omdat ze de aandacht trekken van grote klanten. Met uw bedrijfsnaam en logo op het display zullen waarschijnlijk meer belangrijke kanten worden gewekt om zelfs een tussentijds te nemen.

Hoe kun je Rollup Displays gebruiken?

Er zijn verschillende manieren om Rollup Displays te gebruiken om jouw bedrijf te ondersteunen. basis staan ​​een paar ideeën.

Gebruik tijdens beurzen

Beurzen zijn een geweldige manier om jouw bedrijf te ontwikkelen en om te vallen tussen de concurrentie. Rollup Displays zijn gemakkelijk te vervoeren en te plaatsen, waardoor ze een ideale keuze zijn voor beurzen en andere soortgelijke evenementen.

Gebruik in jouw bedrijfsgebouw

Als uw bedrijf in uw bedrijfsgebouw zal vallen, is een overzichtsweergave dat bij de ingang een goed idee is. Op deze manier trekt u de aandacht van de klanten en vestigt u uw merk al vanaf de eerste stap binnen.

Gebruik bij buitenevenementen

Rollup Displays zijn ook geschikt voor gebruik bij buitenevenementen zoals optochten, concerten, festivals of sportevenementen. Hierdoor valt je tussen de grote groepen mensen die aanwezig zijn. Geleidelijk wordt ook de merkenbewustzijn verhoogd door de mensen die nog niet bekend zijn met de naam en het logo van jouw bedrijf.

Conclusie

Rollup Displays zijn een effectief hulpmiddel voor elk bedrijf dat zal worden bereikt door algemene klanten van tijdens evenementen. Ze bieden vele voordelen, flexibiliteit in ontwerp, het gemakkelijk op te zetten en af ​​te breken, de herbruikbaarheid en de vertrouwdheid door klanten en bezoekers. Of je het nu gebruikt tijdens een beurs, in jouw bedrijfsgebouw of bij een buitenevenement, Rollup Displays zijn de perfecte oplossing om jouw bedrijf effectief te implementeren en te laten vallen door jouw doelgroep.